Přenosné DAB rádio Loewe má retro design

Německá společnost Loewe přichází na trh s novým DAB+ rádiem radio.frequency, které mimo jiné vzdává hold nejstaršímu rádiu značky, modelu OE 333.

Novinka současně připomíná sto let vzniknu společnosti Loewe, kterou založili roku 1923 v Berlíně bratři Siegmund a David L. Loewe jako Radio Frequenz GmbH. Model radio.frequency sice působí retro, ale vybavení má čistě moderní. Mimo jiné i schopnost ladit rádio pomocí FM, DAB a DAB+ tuneru.

Rádio Loewe radio.frequency je vybaveno dvěma plnopásmovými reproduktory a pasivním basovým zářičem s celkovým výkonem 28 wattů. Svoji hudbu si navíc prostřednictvím rádia můžete pustit i přes Bluetooth. A dále tu máme funkci radiobudíku.

Přehrávač je přenosný a na jedno nabití baterie zvládne až 14 hodin přehrávání hudby. Za zmínku stojí i přední LCD displej s úhlopříčkou 66 mm, na kterém si můžete zobrazit všechny potřebné údaje. Jak již bývá u Loewe zvykem, s exkluzivním zážitkem se pojí i exkluzivní cena, která v tomto případě téměř atakuje hranici šesti tisíc korun.

Zveřejněno: 30. 10. 2023