Přenosný přehrávač Astell & Kern dostal upgrade

Oblíbený přehrávač hudby ve vysokém rozlišení A&norma SR25 MKII od jihokorejské společnosti Astell & Kern se dočkal upgradu v podobě vyšší kapacity úložiště.

Oproti variantě před upgradem je nyní velikost úložiště tohoto zařízení dvojnásobná. Limitovaná verze přehrávače má kapacitu 128 GB, zatímco ta standardní „jen“ 64 GB. K dispozici ovšem není jen větší úložiště, ale také zcela nová atraktivní modrá barva, nazvaná výrobcem prostě Deep Blue.

Astell & Kern A&norma SR25 MKII je skutečně povedený přehrávač, a to nejen designově, který ve své cenové kategorii nemá moc velkou konkurenci – jeho jedinou slabinou byla právě relativně malá kapacita úložiště, neboť hudba ve vysokém rozlišení samozřejmě zabírá i spoustu prostoru.

Přehrávač netradičního „posunutého“ designu s velice ostrými hranami tak bude konečně dokonalý. Za variantu v barvě Deep Blue s kapacitou 128 GB teď dáte necelých 20 tisíc, tedy minimálně ve Velké Británii. O oficiální distribuci v ČR zatím nevíme – ale každopádně musíte být rychlí, protože limitovaná edice je jen pro ty nejrychlejší.

Zveřejněno: 03. 04. 2023