Přesedněte v autě z halogenů na LED světla Philips!

Schválení žárovek H4-LED a H7-LED příslušnými úřady znamená, že řidiči po celé zemi mohou nyní legálně vylepšit své žárovky z halogenových na Philips LED. Schválení bylo uděleno na základě národních předpisů umožňujících použití ve vybraných modelech vozidel. Zkontrolujte, zda je váš model vozidla uveden v seznamu kompatibility a zda je pro instalaci nutné další příslušenství.

V současné době jsou žárovky schváleny pro více jak 200 typů vozů. Aktuálně schválené modely aut lze nalézt v tabulce zde. K dispozici jsou pro auta typy nahrazující žárovky H4 a H7. Předností LED žárovek v hlavních světlometech:

·         Až o 230 % jasnější světlo, které se blíží světlu dennímu – díky tomu jsou obrysy silnice, stejně jako značky a vodorovné značení lépe a jasněji viditelné.

·         Méně únavy pro oči řidiče, barevná teplota je až 5800 K.

·         Životnost LED žárovek dosahuje až 3000 hodin provozu – i když žárovky LED také při svícení produkují teplo, je třeba jej odvádět. O to se stará technologie AirBoost a vestavěný ventilátor, které společně odvádějí teplo od kritických součástí LED žárovky a postarají se tak o delší životnost LED žárovky.

·         Možno použít jak pro potkávací, tak i dálková světla.

·         Záruka až tři roky po registraci na stránkách výrobce. Standardní záruční doba je dva roky.

Řidiči mohou nyní legálně přejít z halogenových žárovek na jasnější a schválená LED světla Philips Ultinon6000 a využít široké škály nabízených schválených vozů – viz odkaz výše.

Zveřejněno: 09. 05. 2023