Přichází vzduchový chladič MA824 od Cooler Master

Na trh přichází revoluční vzduchový chladič MA824 Stealth od společnosti Cooler Master, který v sobě kombinuje pokročilé technologie a elegantní provedení.

Novinka se může chlubit vysoce výkonnou dvouvěžovou konfigurací. Dva bloky radiátorů mají upravenou tloušťku jednotlivých žeber i rozestupů mezi nimi. Jednolitá měděná základna s poniklovaným povrchem se také stará o účinné chlazení a zajišťuje maximální možný kontakt s procesorem.

Minimalistický a elegantní design je pro produkty řady Cooler Master Stealth typické a využití celočerného hliníkového vrchního panelu chladiče dopadlo skutečně na jedničku.

Dvojice vylepšených ventilátorů, Mobius 120 a Mobius 135, je uspořádána v konfiguraci push-pull takovým způsobem, aby usnadňovala rychlý odvod tepla skrze dva radiátory. Ventilátor Mobius 120 je navíc skutečně kompaktní, a tak poskytuje dalších 42 mm volného prostoru pro operační paměť. Díky tomu je chladič Stealth kompatibilní se širokou škálou sestav, aniž by byl ovlivněn výkon chlazení.

Zveřejněno: 12. 06. 2023