Připojte vaše zařízení TP-Link k datům na celý rok

Dnešní doba vyžaduje nepřetržité připojení k internetu, a to i na místech mimo dosah běžných sítí. Ať už jste na chalupě, v kempu nebo na výletě v odlehlé přírodě, pořád potřebujete vysokorychlostní konektivitu pro všechna svá zařízení. Jenže běžné sítě svým pokrytím často nestačí.

TP-Link ve spolupráci s O2 však nyní přichází se snadným řešením! Při nákupu některého z vybraných produktů získáte v balení O2 datovou SIM kartu s možností zakoupit exkluzivní výhodný tarif na celý rok, a to zcela bez dalších závazků.

Představte si, jak si plynule prohlížíte webové stránky, streamujete filmy a seriály, pracujete online nebo komunikujete s přáteli, ať jste na chalupě, v kempu nebo jen na výletě v přírodě. Vyberte si z portfolia špičkových routerů, modemů a síťových řešení TP-Link, která jsou zařazena do promo akce. U každého z nich najdete přímo v balení tuto SIM kartu, která nabízí unikátní mobilní datový tarif za bezkonkurenční cenu po dobu 12 měsíců.

Jediné, co musíte udělat, je kartu aktivovat, čímž získáte stabilní vysokorychlostní připojení na celý rok a můžete začít surfovat. Produkty nakoupíte u některého z renomovaných prodejců, jako například Alza, Datart, CZC, Electro-World, Planeo, Expert, či T.S.BOHEMIA.

Produkty zařazené do promoakce najdete na webových stránkách www.tplinkpartner.cz/data-pro-chytra-zarizeni/

Zveřejněno: 10. 04. 2024