Pro-Ject má nový phono předzesilovač nejen pro své gramofony

Výrobce gramofonů Pro-Ject představuje nový phono předzesilovač s označením Tube Box DS3 B, který přináší jedinečný zvuk.

Tento phono předzesilovač není určený jen pro gramofony značky Pro-Ject, ale můžete ho zkombinovat i s řešeními jiných výrobců. Navíc toto zařízení nabízí spoustu možností nastavení, co se týče elektrického zatížení, a tak může nabídnout optimální zvuk pro konkrétní dané přenosky.

Z možností připojení nabízí Pro-Ject nesymetrické RCA konektory a dále vyvážené XLR vstupní a výstupní konektory. Podle výrobce by takové řešení mělo nabídnout čistší a jasnější zvuk snížením šumu a zvýšením zisku při vyváženém připojení. Výhodou je také externí napájecí adaptér, který má dále snižovat šum vzniklý případnou interferencí.

Nastavení vstupu pro Loading, Gain, Capacitance a Subsonic Filter jsou uloženy v paměti a všechny tyto možnosti nastavení je možné provádět prostřednictvím ovladačů na předním panelu. Cena zařízení byla stanovena na 1.049 eur, tedy v přepočtu něco přes 25 tisíc korun.

Zveřejněno: 08. 11. 2023