První MiniLED televizor Philips je v Česku

Do České republiky se dostává vůbec první MiniLED televizor značky Philips, jenž je aktuálně druhý týden k dispozici v předprodeji.

Model 65PML9506 s 65" úhlopříčkou obrazovky je zde dostupný za 59.999 Kč, přičemž za tu cenu dostanete například čtyřstranné osvětlení Ambilight, konektor HDMI 2.1, nízkou latenci, která je vhodná pro hráče a podle výrobce i vysokou kvalitu obrazu.

Předprodej nového televizoru probíhá už od 1. června, přičemž pokud si zařízení objednáte do 18. července, dostanete k němu v ceně jako dárek náhlavní sluchátka s aktivním potlačením hluku Philips Fidelio L3 v hodnotě 9.799 Kč.

Co se týče obrazu, dočkáte se u televizoru 9506 lokálně ovládaného podsvícení i systému Philips Micro Dimming Pro s lokální temnou černí i jasem na úrovni 1500 cd/m2 (nitů). Barevnou věrnost podtrhuje široká barevná škála na úrovni 95 % DCI-P3.

Celé to běží na operačním systému Android TV 10, díky čemuž si přímo do televizoru můžete stahovat aplikace a hry, streamovat obsah přímo z internetu, případně na obrazovku TV zrcadlit obsah z mobilního telefonu.

Zveřejněno: 18. 06. 2021