QNAP představuje čtyřportové/dvouportové externí rozšiřující úložné karty SAS 12 Gb/s – přidávající podporu pro úložnou kapacitu až 4,6 PB

QNAP představuje čtyřportové/dvouportové externí rozšiřující úložné karty SAS 12 Gb/s – přidávající podporu pro úložnou kapacitu až 4,6 PB

Společnost QNAP Systems představila rozšiřující úložné karty SAS QXP-1620S a QXP-820S. Po instalaci karet do zařízení QNAP NAS je mohou uživatelé připojit k úložným jednotkám TL SAS JBOD a rozšiřujícím jednotkám REXP k rozšíření celkové kapacity úložiště. Pomocí vysokorychlostních kabelů mini SAS HD lze sériově propojit větší počet rozšiřujících jednotek a rozšířit tak celkovou kapacitu úložiště až na 4,6 PB.

„Úložná řešení založená na SAS poskytují nízkou latenci, energetickou účinnost a možnosti úložiště optimalizované pro IOPS a jsou ideální pro vytváření vysoce spolehlivých prostředí IT pro virtualizaci, dozorování, velká data, úpravy videí a ukládání televizního vysílání. Instalací karty QXP-1620S nebo QXP-820S do zařízení NAS můžete upgradovat své prostředí IT, abyste mohli využívat vysoký výkon, vysokou dostupnost a spolehlivost SAS,“ uvedl Stanley Huang, produktový manažer společnosti QNAP.

Kartu QXP-1620S nebo QXP-820S lze flexibilně konfigurovat tak, aby vyhovovala různým aplikacím využití. Díky správě více cest nebo agregace spojů mezi NAS a rozšiřujícími jednotkami jsou zátěže přenosu dat efektivně vyváženy a uživatelé se mohou vyhnout přerušení systémových služeb a zabránit selhání zálohování.

 

 

Zveřejněno: 21. 01. 2021