Receiver Technics potěší klasiky i modernisty

Technics SA-C600, to je označení nejnovější Hi-Fi komponenty od společnosti Technics, která je specifikována jako kompaktní síťový CD receiver.

Novinka v nabídce značky Technics doplňuje reproduktory SB-C600, představené vloni na podzim. Jedná se o kombinaci CD přehrávače, do něhož se kompaktní disky vkládají netypicky shora, a poměrně slušného výběru streamovacích služeb a dalších „nezbytností“ pro (post)moderního posluchače.

Součástí balení je tak integrovaný Chromecast či technologie Spotify Connect, a těšit se můžete na podporu řady služeb včetně Tidalu, Deezeru a Amazon Music. Potěší i vestavěný DAB/FM rádiový tuner a co se týče konektivity, získáte třeba vstup MM phono pro externí gramofon či optický vstup pro televizor nebo jiné zařízení. Hudbu ze zařízení Apple zase můžete přehrávat přímo díky podpoře technologie AirPlay 2.

Receiver Technics SA-C600 samozřejmě bude nutné připojit k reproduktorům, a zde jako designér vlastního domácího Wi-Fi řešení máte volnou ruku. Omezuje vás jen výkon zesilovače se 60 watty na kanál. Což jsou dost slušné parametry.

Zveřejněno: 05. 01. 2022