Reproduktor od Astell & Kern nebude mít hned tak každý!

Astell & Kern uvádí prémiový bezdrátový reproduktor A&K Acro BE100, který má ladit s jejich prémiovými přehrávači hudby.

Novinka s přísně minimalistickým designem podporuje Bluetooth 5.0 a je vybavena samostatným 32bitovým DAC. Zároveň je reproduktor kompatibilní s nejnovějšími 24bitovými kodeky pro bezdrátové streamování v nejvyšší kvalitě, jako jsou aptX HD (48 kHz) a LDAC (96 kHz). Kromě bezdrátového přehrávání můžete využít i klasický fyzický 3,5mm AUX vstup.

Uvnitř se nachází čtyřpalcový basový reproduktor a dvojice 1,5palcových výškových měničů, které jsou doplněny zesilovačem třídy D a celkově tak zařízení nabízí výkon 55 W. Jediným prvkem, který trochu zasahuje do minimalismu celého designu, je volič hlasitosti na horním panelu. Pod tím se nachází LED osvětlení, které barvou indikuje právě úroveň hlasitosti.

Ve vybraných zemích má být reproduktor Astell & Kern Acro BE100 vybavený volitelně i FM rádiem, ačkoliv zatím není jasné, kterých zemí se to týká. Každopádně na základní verzi repráku si přichystejte v přepočtu přes osm tisíc korun.

Zveřejněno: 10. 11. 2021