Router Predator Connect W6 WiFi 6E od Aceru se připojuje k doporučenému programu Nvidia GeForce NOW

Nedávno uvedený bezdrátový router Acer Predator Connect W6 se zapojil do doporučeného programu Nvidia GeForce NOW, který umožňuje hrát hry v cloudu v ultrarychlém a stabilním herním prostředí, automaticky optimalizovaném pro vysoká rozlišení a snímkovou frekvenci s krásnou grafikou s technologií ray-traced.

GeForce NOW podporuje více než 1600 titulů a každý týden přibývají nové hry. Hráči si mohou vychutnat hity AAA, jako jsou Cyberpunk 2077, Baldur's Gate III, A Plague Tale: Requiem a mnoho dalších. Nový router, který podporuje také specifikaci Wi-Fi 6E certifikovanou institutem TÜV Rheinland, je navržen tak, aby hráčům poskytl co nejlepší zážitek při hraní her v cloudové herní službě GeForce NOW v rozlišení až 4K při 120 snímcích za sekundu nebo 1080p při 240 fps. Je určen pro mezinárodní trh pro volný čas a e-sporty, kde je rychlost rozhodující.

Software QoS (Quality of Service) routeru vyvinula společnost Acer ve spolupráci se společností Nvidia, aby zajistily optimální herní zážitek s GeForce NOW. Prošel šestiměsíčním testováním, aby se zajistilo, že dokáže trvale poskytovat vysoký výkon potřebný pro hraní her v rozlišení 4K se 120 snímky za sekundu a ray tracingem. Router je optimalizován pro nízkou latenci a téměř nulovou ztrátu paketů a snímků. Aplikaci Acer Predator Connect Mobile lze stáhnout z obchodu Google Play nebo Apple App Store a použít ji ke vzdálené správě routeru prostřednictvím chytrého telefonu nebo tabletu.

Router je založen na 2GHz čtyřjádrovém procesoru Arm Cortex, 1GB DDR4 RAM, 4GB ROM, softwaru Hybrid QoS a poskytuje rychlé a bezproblémové připojení k nově otevřené 6GHz třípásmové síti Wi-Fi. Díky vícenásobnému připojení Wi-Fi 6E umožňuje router Predator Connect hráčům dosáhnout špičkové rychlosti až 7,8 Gb/s a zároveň podporuje nízké latence ~2 ms, což prakticky eliminuje možnost, že by router trpěl zadrháváním, přetížením a latencí.

GeForce NOW snižuje latenci díky rychlejšímu vykreslování her, efektivnějšímu kódování a vyššímu počtu snímků za sekundu. Samotný router Predator Connect W6 Wi-Fi 6E je vybaven několika technologiemi pro vytvoření ultrarychlé hybridní sítě. Software Hybrid QoS je kompatibilní s technologií Intel Killer Prioritization Engine a je navržen tak, aby detekoval a zrychloval síťový provoz pro dosažení maximální rychlosti. Hráči mohou převzít plnou kontrolu díky prioritizaci zařízení a aplikací a posílit svůj signál kalibrací pokrytí signálu Wi-Fi do počítače odpovídajícím nastavením šesti antén. Příslušné kontrolky LED na routeru indikují sílu signálu pomocí řady barev.

Software ACS (Auto Configuration Server) nainstalovaný v routeru skenuje prostředí Wi-Fi a zjišťuje, zda a kde dochází k přetížení, a jednoduchým kliknutím umožňuje hráčům přejít na nejméně přetížený kanál z připojených pásem Wi-Fi. A konečně, software Intelligent Device Recognition umožňuje fungování routeru na jakémkoli zařízení nebo aplikaci. Vestavěný Trend Micro Home Security Engine udržuje škodlivé weby a potenciální útoky na uzdě prostřednictvím bezpečnostní ochrany IoT.

Router Predator Connect W6 Wi-Fi 6E je vybaven nejnovějšími technologiemi zvyšujícími rychlost a umožňuje novou úroveň rychlého a zběsilého adrenalinového hraní, takže herní fanoušci mohou streamovat a hrát nejnovější hry jako profesionálové.

Dostupnost a cena

Router Predator Connect W6 Wi-Fi 6E je k dispozici v regionu EMEA za cenu od 299 eur.

Zveřejněno: 20. 10. 2023