Skleněný reproduktor od Sony oživí každý interiér

Sony uvádí na trh výškový reproduktor z organického skla LSPX-S3, jenž se hodí do jakéhokoliv interiéru. Kromě designu je však důležitý hlavně křišťálově čistý zvuk.

Ten využívá technologii s názvem Advanced Vertical Drive, jejíž součástí jsou tři měniče. Ty jsou nenápadně propojeny s organickým sklem a rozšiřují všesměrové vibrace, čímž se rozeznívá celý reproduktor.

Válcovitý tvar reproduktoru znamená rovnoměrné šíření zvuku, takže hudba jakéhokoliv druhu zaplní každý kout prostoru a vytváří útulnou atmosféru. Ta je podtržena ještě volitelným osvětlením, které simuluje mihotavé světlo svíček. Vybrat si však můžete i z jasného osvětlení pro běžné použití nebo jemného světla pro večerní relaxaci.

Kromě zmíněných měničů je k dispozici i reproduktorová jednotka, jež nabízí dobře vyvážený zvuk i ve středním pásmu, či pasivní zářič posilující zřetelnost basových tónů. Novinka je dále kompatibilní s technologií Bluetooth, disponuje technologií LDAC pro přenos zvuku vysoké kvality a její baterie vydrží na jedno nabití běžet až osm hodin.

Zveřejněno: 06. 08. 2021