Společnost Synology představila podnikové pevné disky HAS5300 SAS pro škálovatelné systémy s vysokým výkonem

Společnost Synology dnes oznámila uvedení nové řady 3,5" pevných disků SAS HAS5300, která splňuje rostoucí požadavky na úložné systémy s vysokou kapacitou, výkonem a odolností v podnikových prostředích.

Po lednovém uvedení řady disků SATA HAT5300 na trh představují disky HAS5300, dostupné v podobě modelů o kapacitě 16 TB, 12 TB a 8 TB, nejnovější přírůstky do nabídky podnikových pevných disků společnosti Synology. Představují dokonalé společníky pro vysoce výkonná a škálovatelná řešení úložiště společnosti Synology řady SA a UC.

Vysoký výkon pro pracovní zátěže s kritickým významem

Díky podpoře pracovních zátěží o rozsahu 550 TB/rok a hodnotě střední doby do poruchy (MTTF) 2,5 milionů hodin nabízejí disky HAS5300 SAS konzistentní špičkový výkon i v těch nejnáročnějších prostředích. Integritu dat v aplikacích s kritickým významem dále pomáhá zajistit technologie Persistent Write Cache.

Pomocí protokolu SAS umožňují disky Synology HAS5300 zákazníkům provést na vysoce výkonných zařízeních Synology řady SA škálování až na 180 disků nebo maximalizovat dostupnost systému iSCSI nastavením duálního řadiče na zařízení UC3200 IP SAN se systémem active-active. Disky dále podporují rychlé přenosy dat v náročných konfiguracích.

„Tyto disky nabízejí dlouhodobou přenosovou rychlost až 274 MB/s a představují tedy ideální volbu pro podniky, které požadují maximální výkon a spolehlivost,“ uvedla Peggy Weng, produktová manažerka společnosti Synology Inc. „Bez ohledu na to, jestli váš systém zajišťuje rozsáhlé sledování pomocí videa, postprodukci multimédií nebo jiné procesy zahrnující velké objemy dat, disky HAS5300 vždy zaručují konzistentní výkon podnikové třídy.“

Navrženy pro zvýšení výkonu systémů Synology

Více než 200 000 hodin zátěžového testování a testování kompatibility těchto třech modelů v systémech Synology zaručuje, že disky řady HAS5300 nabízejí bezkonkurenční spolehlivost a integraci v nasazeních Synology a pomáhají zákazníkům vytvářet důkladně ověřená a spolehlivá nastavení úložiště.

Jelikož byly disky řady HAS5300 v průběhu svého vývoje optimalizovány na zajištění optimální kompatibility a nejlepšího možného výkonu v systémech Synology, došlo i k pozoruhodnému zvýšení výkonu při opravách polí RAID.

„Vlastní firmware a optimalizace pro hardware společnosti Synology umožňují dosahovat s disky HAS5300 o 27 % kratších dob při obnovení systémů RAID v porovnání s disky podobné třídy dostupnými na trhu a významně tak zkrátit dobu, kterou postižená pole stráví ve stavu omezeného režimu. Tyto vlastnosti pomáhají zákazníkům zlepšovat dlouhodobou dostupnost systémů,“ uvedla Peggy Weng.


Aktualizace firmwaru disků HAS5300 budou součástí nejnovějších aktualizací operačního systému Synology DiskStation Manager (DSM), takže se sníží pracovní zátěž týmů IT při údržbě a zaručí se, aby systém vždy používal nejnovější software. Řada HAS5300 je krytá 5letou omezenou zárukou společnosti Synology.

Dostupnost

Disky HAS5300 s kapacitou 16 TB, 12 TB a 8 TB můžete zakoupit již dnes u prodejců Synology po celém světě.


Zveřejněno: 14. 07. 2021