Synology představuje spolehlivé disky pro domácí a kancelářské systémy řady Plus

Společnost Synology oznamuje uvedení pevných disků SATA řady Plus na trh. Disky byly speciálně navrženy tak, aby plnily požadavky na spolehlivost, odolnost a výkon s nepřetržitým provozem v základních a běžně používaných systémech Synology.

Provoz těchto disků byl důkladně testován a ověřován v systémech Synology, aby byl zajištěn jejich konzistentní výkon v prostředích s více uživateli. Řada Plus rozšiřuje stávající podnikovou řadu pevných disků a přináší tak výhody pevných disků Synology mnoha dalším uživatelům.

Klíčové vlastnosti pevných disků řady Synology Plus:

             Spolehlivý nepřetržitý provoz: Hodnota MTBF dimenzovaná na 1 milión hodin a pracovní zátěž na 180 TB/rok znamenají, že tyto disky typu CMR nabízejí až trojnásobnou hodnotu odolnosti oproti konvenčním počítačovým pevným diskům.

             Testováno na maximální spolehlivost: Důkladné testování kompatibility a zátěže po více než 300 000 hodin zaručuje plynulý provoz i při pracovních zátěžích s mnoha uživateli.

             Plynulé aktualizace firmwaru: Uživatelé mohou disky aktualizovat přímo ze systému Synology DiskStation Manager (DSM); disky tedy není nutné vyndávat a provádět jejich ruční aktualizace.

             Podpora na jediném místě: Zákazníci mohou získat technickou podporu a vrátit produkty tak, že kontaktují společnost Synology přímo prostřednictvím svého účtu Synology.

             Čtyři různé kapacity: Řada pevných disků Plus se skládá z modelů o velikosti 4 TB, 6 TB, 8 TB a 12 TB a dokáže tedy splnit požadavky různých úložišť i rozpočtů.

„Jelikož byly tyto disky navrženy s ohledem na systémy Synology, představují dokonalé řešení pro uživatele, kteří potřebují spolehlivé úložiště a chtějí si užívat pohodlí spojeného s aktualizací firmwaru disků prostřednictvím systému DSM a s jediným kanálem podpory pro řešení problémů se všemi systémy,“ uvedla Peggy Weng, produktová manažerka společnosti Synology.

Pevné disky Synology řady Plus nabízejí dokonalou rovnováhu mezi spolehlivostí a pohodlím pro domácí uživatele i malé kanceláře a představují tak spolehlivé řešení splňující jejich požadavky na úložiště bez ohledu na to, jestli požadují sdílení souborů, zálohování dat nebo nahrávání záznamů ze sledování.

Řada pevných disků Synology

 

4 TB

 6 TB

 8 TB

 12 TB

 16 TB

 18 TB

Řada Plus 3,5" SATA HDD                 

 

 

 

  -

  -

Řada Enterprise 3,5" SATA HDD

  -

 

 

 

 

Řada Enterprise 3,5" SAS HDD

-

  -

 

 

 

  -

 

Dostupnost

Pevné disky Synology řady Plus SATA lze zakoupit již nyní prostřednictvím globální sítě prodejců a partnerů společnosti Synology.

Kompletní technické údaje jsou uvedeny v brožuře disků řady Plus

Zveřejněno: 02. 06. 2023