Systém Kii Seven nabízí streamování ve vysokém rozlišení

Hudební systém Seven od společnosti Kii Audio nejen dobře vypadá, ale má i nadstandardní výbavu, co se možností streamování ve vysokém rozlišení týče.

Systém Seven sestává ze dvou reproduktorů, které umožnují streamování hudby. K dispozici je například podpora Wi-Fi a Bluetooh, ale také certifikace Roon Ready. Novinka současně slibuje podporu služeb AirPlay 2, Spotify Connect a Tidal Connect. A pokud se rozhodnete, že si sad Kii Seven koupíte více, využijete také multiroom systém, kterým všechny propojíte dohromady.

Každý z reproduktorů je vybavený basovým měničem o průměru 16,5 cm, dále středovým 12,7cm měničem a nakonec 2,5cm výškovým měničem, který byl pro toto řešení navržený na míru. To vše má na starosti integrovaný zesilovač o výkonu 600 W. Zvuk ve vysokém rozlišení dokáže tento reproduktorový systém přehrávat až do kvality 24 bitů / 192 kHz.

Novinka bude na trhu někdy na počátku roku 2024 v bílém nebo tmavě šedém provedení. Za jeden reproduktor zaplatíte 3.895 dolarů, za dva pak 7.790 dolarů (89,5 tisíce korun, respektive 179 tisíc korun).

Zveřejněno: 03. 10. 2023