Systém Sony HT-A9 přináší novou dimenzi prostorového zvuku

Společnost Sony představuje revoluční systém domácího kina HT-A9, který disponuje unikátní technologií 360 Spatial Sound Mapping i Dolby Atmos a DTS:X.

Technologie 360 Spatial Sound Mapping vytvoří dojem, jako byste místo pouhých čtyř reproduktorů poslouchali až dvanáct. Přinese vám optimalizované zvukové pole a neuvěřitelně intenzivní reproduktory Phantom pak zajistí, že uslyšíte každý poryv větru či mávnutí ptačích křídel. Budete se tak cítit ještě více vtaženi do děje na obrazovce.

Kvůli instalaci systému Sony HT-A9 nemusíte vůbec přemisťovat nábytek ani přemýšlet, jak přesně reproduktory umístit a fyzicky kalibrovat. Každý reproduktor je totiž vybaven dvojicí mikrofonů, díky kterým si přesně zjistí svoji relativní polohu a výšku a tomu přizpůsobí zvuk.

Samozřejmostí je bezdrátové připojení jednotlivých satelitů, které komunikují s ovladačem připojeným k televizoru skrze rozhraní HDMI. Optimalizaci zvukového pole si pak aktivujete kdykoliv skrze nastavení v menu televizoru.

A cena? Sestavu čtyř reproduktorů a ovladače Sony HT-A9 zakoupíte na českém trhu za 55.990 Kč včetně DPH a PHE poplatku.

Zveřejněno: 02. 11. 2021