Trojice nových systémů Pure zahrnuje i kompaktní Evoke Spot

Společnost Pure se na trhu audio systémů pohybuje už přibližně 20 let. Nyní do svého portfolia přidává trojici nových hudebních systémů s vlněnými kryty reproduktorů (!).

Prvním z nich je kompaktní Evoke Spot, který snadno umístíte kamkoliv v rámci vaší domácnosti. K podporovaným funkcím patří přehrávání mezinárodních radiových stanic, podcastů a playlistů. Chlubí se 20 W výkonu a svým designem krásně zapadne třeba mezi knihy na poličce.

Střední varianta v podobě modelu Evoke Play disponuje výkonem 40 wattů a stereo zvukem s vypilovanou akustikou. Všestranný hudební systém disponuje funkcemi jako Bluetooth, Spotify Connect, internetové rádio, DAB+ a FM.

A nakonec tu máme Evoke Home, hudební systém, který slouží jako alternativa ke klasickému Hi-Fi systému, ale stále menší alternativa. Současně je Evoke Home všestrannější a univerzálnější než běžný Bluetooth reproduktor. Kromě digitální hudby jako u systémů výše můžete na Evoke Home přehrávat i CD. A výkon je v tomto případě krásných 100 wattů.

Zveřejněno: 15. 12. 2021