V červenci prý přijdou na trh nová sluchátka Beats

V červenci by podle zprávy webu MacRumors.com měla na trh přijít zcela nová sluchátka Beats Studio Pro, která mají údajně podporovat i prostorový zvuk.

Konkrétně by společnost Apple, která značku Beats vlastní, měla nová sluchátka přinést na trh 19. července. Sluchátka Studio Pro by podle citovaných zdrojů měla být k dispozici ve čtyřech barevných provedeních, a to v černé, modré (Navy), pískové (Sandstone) a tmavě hnědé. Z uniklých snímků navíc vyplývá, že je design novinky hodně podobný aktuálnímu modelu Beats Studio3.

Pro nabíjení je k dispozici port USB typu C (namísto původního micro USB) a mikrofony mají v porovnání s modelem Studio3 zvýšit čistotu zvuku o udávaných 27 procent. Novinka slibuje zcela nové přepravní pouzdro, ovšem 3,5mm jack pro připojení má být stejný. Tedy v případě, že nebudete chtít používat bezdrátové připojení.

Základem sluchátek nemá být podle MacRumors čip značky Apple, ale speciální čip Beats, který zajistí kompatibilitu jak s platformami Applu, tak i s Androidem.

Zdroj obrázku: MacRumors.com

 

Zveřejněno: 04. 07. 2023