ViewSonic nabízí rozšířenou záruku pro svoje monitory VP

Společnost ViewSonic oznámila rozšíření standardní záruky pro svoje monitory řady VP. Délka záruky na nula vadných pixelů tak nyní činí celé tři roky.

Kromě toho je u profesionálních monitorů této série k dispozici také bezplatná výměna monitoru. Při reklamaci dostane zákazník stejný model, na jaký byl zvyklý doposud, a jakmile je tento monitor zkalibrován, může ihned pokračovat v započaté práci.

Zmíněná záruka „Zero Deffective Pixel“ znamená, že svůj monitor ViewSonic budete moci reklamovat po dobu tří let od koupě tehdy, když tzv. „mrtvý pixel“ nedokáže zobrazit požadovanou barvu.

Řada monitorů VP je určena pro profesionály pracující s obrazem, takže například pro grafiky, fotografy nebo střihače videa. Tedy pro všechny, pro které je důležitá dobrá kvalita a přesnost zobrazení včetně vyvážených barev.

U těchto monitorů najdete kromě jiného i ergonomický stojan, jenž umožňuje nejen výškové nastavení, ale i libovolné otáčení a naklánění monitoru. Díky integrovanému G-senzoru a rozpoznání aktuální orientace monitoru odpadá nutnost jakýchkoliv úprav nastavení displeje. A technologie Flicker-Free chránící oči uživatele je už jen třešničkou na dortu.

Zveřejněno: 27. 05. 2021