Wi-Fi 6 router TP-Link rozšíří vaše možnosti konektivity

TP-Link přichází na trh se zcela novým AX3000 bezdrátovým routerem Archer AX55, který podporuje nejnovější standard Wi-Fi 6 (802.11ax) s maximální rychlostí přenosu dat do 3000 Mbit/s.

Novinka nabízí uživatelům stabilní připojení, a to nejen díky vysoké rychlosti, ale i díky dodatečným podporovaným technologiím. K těm patří například čtveřice externích antén v kombinaci s modelováním paprsku Beamforming a OFDMA. Jen tato technologie umí navýšit kapacitu sítě čtyřnásobně.

Router běží na pokročilé čipové sadě Qualcomm v kombinaci s velkokapacitní pamětí. Router se díky tomu může chlubit rychlým připojením koncových zařízení s minimální latencí, a to i když je síť maximálně využívaná.

TP-Link Archer AX55 je kompatibilní také s technologií OneMesh pro pokrytí celé domácnosti bez výpadků a vnímatelných prodlev. Kromě toho podporuje také bezpečnostní řešení HomeShield, jež umožňuje pokročilé zabezpečení pro neomezený počet připojených klientů. Chrání před DDoS útoky, škodlivými weby i narušeními portů.

Zveřejněno: 16. 11. 2021