World of Warships: Legends přináší velké jarní novinky

Společnost Wargaming, vydavatel a vývojář námořní bitevní hry World of Warships, vítá nejsvětlejší období roku bohatou jarní aktualizací své konzolové edice World of Warships: Legends. Tato aktualizace přináší návrat Racing Legends, oslavy svatého Patrika na nejzelenější den v roce a pět nových lodí VIII. úrovně.

Kromě toho na vás v této jarní aktualizaci Legends čeká francouzský křižník Tier VIII, který sídlí na konci pětitýdenní kampaně, představení první panamerické lodi a zbrusu nový legendární projekt Tier Bureau.

Závodní legendy: nastartujte motory!

Hra Racing Legends, která startuje 20. března, se triumfálně vrací na tři týdenní sezóny. Aby si soutěžící zajistili vítězství v závodě proti čtyřem dalším hráčům, budou si muset moudře vybrat jednu ze dvou lodí a speciální, posílené (ale náhodné!) spotřební předměty, aby si zajistili místo v žebříčku. Nikdo neříká, že to bude snadné, k dispozici budou také torpéda, která bude možné vypustit na ostatní závodníky! Hráči mohou soutěžit, získávat pořadí a vítězství, aby si zajistili časově omezené žetony Racing Legends, které lze vyměnit za řadu hodnotných odměn. Mezi ně patří dvě nové lodě - "neprůstřelný" torpédoborec a křižník "Perfect 10", tři různé podoby velitelů a také dva charakteristické skiny lodí. 

Shamrock and roll na Den svatého Patrika

Jak už to tak bývá, Legends našly na konci duhy spoustu lahůdek. Na oslavu Dne svatého Patrika hra představuje speciální nabídku, v níž najdete velitelskou podobu Cara McMordoffa, spoustu unikátních beden Pot of Gold plných dublonů a kamufláží svatého Patrika a možná to nejlepší, prémiový křižník Celtic vyvedený ve speciálním slavnostním skinu.

Vítání nových lodí VIII. úrovně ve vodách Legendary

V přístavištích Legends zakotví pět nových lodí: dva křižníky, dva torpédoborce a bitevní loď, které reprezentují americké, japonské, britské a panasijské námořnictvo. Tyto behemoty vysokých úrovní budou stát v čele pěti různých technologických stromů a bude je možné zkoumat od 6. března.

Kampaň na úrovni VIII Carnot

Tato aktualizace také představuje "Kampaň za Lazareho dědictví", klasickou pětitýdenní kampaň o 100 milnících, v níž na vás čeká francouzský Carnot VIII. úrovně, vybavený solidními zásahovými body a dalekonosnými děly. Díky mechanice dohánění mohou oddaní hráči přidat tento prémiový křižník do své flotily s aktivní podporou admirality a také vyřadit řadu misí Heroic Effort.

Legendární projekt Bureau a panamerický přílet

Na závěr této aktualizace je přidána německá bitevní loď Schlieffen jako nejnovější přírůstek do Bureau a také první panamerická loď, která se objevuje v Legendách! Schlieffen, zbrusu nová bitevní loď legendární úrovně, se může pochlubit nejvzdálenějšími sekundárními zbraněmi ze všech Legend a také dostatečným nákladem torpéd, pro který stojí za to si dát práci. A panamerické lodě vstupují do hry s uvedením prémiové bitevní lodi Atlântico VII. úrovně, která je vybavena panamerickým univerzálním velitelem Pedrem Limou Santosem.

Zveřejněno: 07. 03. 2023