Zkušený barista ve vaší kuchyni

Potrpíte si na kvalitní espresso, ale představa pákového kávovaru vám přijde příliš komplikovaná? Nebo od svého budoucího kávovaru očekáváte víc kreativity než jen šálek silné černé kávy? Jestliže chcete mít zaručený dokonalý výsledek při jakémkoli experimentu – ať už s intenzitou kávy nebo různými mléčnými specialitami – nechte to na pákovém kávovaru Sage The Barista Touch Impress.

Na zbytečný respekt z páky rychle zapomenete díky interaktivnímu dotykovému displeji a praktickým automatickým technologiím. Vždy perfektní kávu podle svých představ si totiž připravíte úplně intuitivně, a to včetně specialit z rostlinných mlék, na které si troufá málokdo.

Pákový kávovar Sage s dotykovým displejem představuje perfektní alternativu k plnoautomatickým kávovarům. Nechybí mu sice integrovaný mlýnek na kávu, páka ani tryska na mléko, ale jejich použití je tak jednoduché a intuitivní, že se úlohy baristy zhostíte hned na první pokus. Přehledný dotykový displej vás krok za krokem bezpečně naviguje k vašemu dokonalému šálku kávy. Od namletí a upěchování kávy přes precizní extrakci až k hedvábně jemné mikropěně. Stačí potáhnout prstem, vybrat si osm oblíbených předvoleb (espresso, lungo, latté, cappuccino, flat white, babyccino, horká čokoláda, čaj) a vychutnávat.

S intuicí baristy

Obáváte se, jestli jste namleli dostatek kávy, zvolili správnou hrubost mletí a teplotu? Nemusíte. O vše potřebné se postarají inteligentní technologie. Integrovaný kónický mlýnek z kalené oceli umožňuje nastavení hrubosti mletí kávových zrn až ve 30 stupních a požadované množství namele tak, abyste dosáhli maximálního chuťového zážitku. Systém Puck Impress přesnou dávku čerstvě namleté kávy naplní přímo z mlýnku do středu páky. Namletou kávu v páce rovnoměrně upěchuje pákový tamper, který vytvoří 10kg tlak, a na závěr ještě kávu stlačí mírným pootočením o sedm stupňů. To vše bez námahy a nepořádku. Na správnou teplotu vody dohlédne inovativní systém ohřevu ThermoJet, jenž dosáhne optimální extrakční teploty už za tři sekundy.

Mléko bez omezení

Máte chuť na cappuccino, caffe latté nebo flat white? Automatická parní dýza umožňuje nastavit teplotu mléka od 40 °C do 75 °C a zvolit si až z osmi možností textury pěny, přesně podle vaší chuti. Technologie Auto MilQ umožňuje kromě klasického mléka i použití tří typů rostlinného mléka – mandlového, ovesného a sójového. Díky tomu dokáže systém přesně nastavit čas vstřikování vzduchu a teplotu potřebnou pro typ mléka, který jste si zvolili. S přístrojem dokážete připravit i bezkofeinové pochoutky pro vaše děti – ať už horkou čokoládu nebo babyccino z našlehaného mléka.

Doporučená cena je 31 999 korun.

Zveřejněno: 26. 09. 2023