Acer má první 17,3palcový Chromebook na trhu

Acer se pochlubil čtveřicí nových Chromebooků, k nimž patří i Acer Chromebook 317, vůbec první Chromebook na trhu s 17,3palcovým displejem.

Ten je určený pro multitasking, tedy práci na více úlohách současně, a kromě práce ho využijete i pro zábavu. Součástí balení je třeba tenký displej či reproduktory směřující nahoru.

Vůbec prvními Chromebooky ověřenými platformou Intel Evo jsou Acer Chromebook Spin 713 a Acer Chromebook Enterprise Spin. Ty disponují procesory Intel Core i7 11. generace, dvojicí portů Thunderbolt 4 či 13,5" displejem VertiView.

Procesory Intel Core 11. generace mají i stroje Acer Chromebook 514 a Acer Chromebook Enterprise 514, jež nabízejí třeba baterii s výdrží až deset hodin na jedno nabití a slibují maximální výkon v odolném balení.

A poslední představený model, Acer Chromebook 314, přináší uživatelům výkon, který je dostatečný pro každodenní využití či kompaktní provedení. Za zmínku v tomto případě rozhodně stojí i výdrž baterie, která činí až 15 hodin na jedno nabití.

Zveřejněno: 02. 06. 2021