Apple AirPod Max možná převezmou funkce od Beats Studio Pro

Média spekulují o tom, že příští sluchátka AirPod Max od Applu by možná mohly převzít některé funkce od prémiových modelů Beats Studio Pro a AirPods Pro.

Portál Macrumours.com zmiňuje celkově pět funkcí, které první generace AirPodů Max neměla, zatímco ta další by je mít mohla. Jedná se specificky o port USB typu C namísto rozhraní Lightning. Ostatně to vypadá, že Lightningu se zbaví i všechny čtyři modely řady iPhone 15.

K další novince u chystaných AirPodů budou čipy H2 včetně vylepšeného zvuku a aktivního potlačení šumu včetně adaptivního Transparency režimu. Právě vylepšení ANC je další z funkcí převzatých z dražších modelů. Jelikož s čipem H2 přinesou vylepšené ANC i AirPods Pro, předpokládá se, že AirPods Max půjdou v jejich šlépějích.

Adaptive Transparency Mode vám umožní vyslechnout si rozhovory a další okolní zvuky, přičemž rušivé zvuky z okolí (například sirény nebo hluk ze stavby) budou vytěsněny. No, a nakonec tu máme funkci Conversation Boost, která umožňuje lidem s menšími sluchovými problémy být v lepším spojení při rozhovorech. AirPods Max s funkcí Conversation Boost mají zkrátka fungovat jako naslouchátka.

Zveřejněno: 26. 07. 2023