Audeze Maxwell je pokročilý herní headset

Audeze Maxwell je nový herní headset s nízkou odezvou, který je vybavený planárními magnetickými měniči a chlubí se skvělou výdrží baterie.

Společnost Audeze svoje sluchátka včetně těch herních vyrábí v americké Kalifornii, a právě planární magnetické měniče používá vlastní výroby. Konkrétně v tomto případě se jedná o 90mm měniče, které podle výrobce mají oproti měničům od konkurence třikrát větší plochu povrchu, díky čemuž prý dokážou přinést více zvukových detailů.

Součástí balení je nejnovější verze bezdrátového standardu Bluetooth 5.3 LE, která podporuje kodeky L3 a L3 Plus, jakož i SBC, AAC a LDAC. Pokud sluchátka připojíte po kabelu skrze USB konektor, získáte zvuk ve vysokém rozlišení až do kvality 24 bitů/96 kHz. A při bezdrátovém spojení získáte skvělou výdrž baterie až do 80 hodin na jedno nabití.

K dispozici je také technologie potlačení hluku či ultra nízká odezva, což ocení právě hráči. Přímo ve sluchátkách je integrovaná pětice mikrofonů plus zde máme odnímatelný mikrofon od společnosti Shure. Sluchátka jsou k dispozici ve variantě pro PlayStation (s Tempest 3D Audio) nebo pro Xbox (s Dolby Atmos).

Zveřejněno: 12. 12. 2022