Audio-Technica uvádí zajímavé barevné špunty

Ačkoliv bezdrátová špuntová sluchátka už má ve svém portfoliu téměř každá technologická firma, pořád je co vymýšlet. Nejnovější přírůstek do segmentu přichází od společnosti Audio-Technica.

Novinka je dostupná v zajímavých a originálních barvách, přičemž u některých z nich si jen můžeme domýšlet, co tím chtěl básník říci: Borůvka, Karamel, Nanuk, Košíček (stále jsme u cukrovinek), černá a bílá. V každé z těchto barev jsou pak vyvedeny i nabíjecí pouzdro, kabel a dokonce i samotné špunty.

Model Audio-Technica ATH-SQ1TW nabízí vlastní 5,8mm měniče a také režim nízké odezvy, který má nabízet „dokonalou synchronizaci“ bez ohledu na obsah, který právě posloucháte. Zajímavé je také to, že po vyjmutí z nabíjecího pouzdra se sluchátka automaticky zapnou, a naopak při opětovném vložení do pouzdra se vypnou a začnou se nabíjet.

K dispozici je i dotykové ovládání pro přehrávání nebo pozastavení hudby, přechod mezi jednotlivými songy, přijímání hovorů nebo úpravu hlasitosti. To vše zakoupíte za nějakých 89 eur, což je v přepočtu přibližně 2.300 korun.

Zveřejněno: 03. 12. 2021