Austrian Audio přichází s novými headsety

Společnost Austrian Audio přichází se dvěma novými headsety, PG16 Pro Gaming Headset a PB17 Professional Business Headset.

Jak již názvy napovídají, je první z nich určen hlavně pro hráče a druhý pro profesionály. Novinky sdílejí některé technologie s již dříve představenými úspěšnými modely, jako je například Hi-X65, a tak se dočkáme 44mm Hi-X měničů, které dokážou přehrát frekvenční spektrum od 12 Hz do 24 kHz, a to s nulovou latencí.

Headset PG16 umožní hráčům poslouchat zvuky v hudbě přesně tak, jak to měli v plánu jejich designéři. Zároveň jeho uživatelé mohou vyzkoušet i přiložený software Spatial Sound Card od New Audio Technology pro dynamický 7.1kanálový prostorový zvuk a vylepšený zážitek ze hry.

Uzavřený design headsetu PB17 zase krásně odděluje zvuky uvnitř a vně sluchátek a tak můžete realizovat nerušené obchodní hovory. Mikrofon navíc můžete jednoduše ztlumit tím, že jeho rameno otočíte nahoru. A headset můžete kromě hovorů využívat také na poslouchání médií a hudby a relaxaci.

Zveřejněno: 31. 01. 2022