Beats Fit Pro jsou true wireless sluchátka s ANC

Pod značkou Beats byla uvedena sluchátka Beats Fit Pro, o kterých se už nějakou dobu spekulovalo. Disponují aktivním potlačením hluku (ANC) i prostorovým zvukem.

Výrobce se chlubí tím, že jde o „doposud nejpokročilejší špunty“, což je vzhledem k aktuálnímu přetlaku na trhu poněkud ambiciózní tvrzení. Minimálně se jedná o zajímavý počin, který je napěchovaný technologiemi a určený pro aktivní lidi.

Novinka je dostupná ve čtyřech barvách, a to ve světle fialové, šedé, bílé a černé, ve všech případech s nápadným logem Beats na pohledové straně. Uvnitř se pak nachází čip Apple H1, který najdeme například v AirPods 3. Ten umožňuje například párování jedním dotykem, automatické přepínání mezi iCloud zařízeními či například sdílení zvuku.

Zmíněné logo B je určené k zapínání a vypínání aktivního potlačení hluku. ANC můžete jednoduše deaktivovat poklepáním na logo, přičemž je úplně jedno, které sluchátko k tomu využijete. A cena? Beats Fit Pro si můžete předobjednat za necelých 200 dolarů, tedy téměř 4,5 tisíce korun. V USA budou k dispozici už v listopadu, v Číně v prosinci a v dalších zemích na počátku příštího roku.

Zveřejněno: 03. 11. 2021