Belkin představil bezdrátová sluchátka SoundForm Pulse s vícebodovým připojením

Společnost Belkin představila bezdrátová sluchátka SoundForm Pulse s potlačením okolního hluku. Sluchátka využívají hybridní technologii ANC (Active Noise Cancelling), která eliminuje rušivé vlivy a hluk okolí. Pokud bude nutné vnímat okolí, je k dispozici režim Hear-Thru, který okolní zvuky propouští a vy zůstanete vůči svému okolí pozorní.

Baterie nabízí výdrž až 35 hodin a vy oceníte rychlé připojení k jakémukoli smartphonu, včetně připojení pomocí Google Fast Pair pro systém Android. Díky čipové sadě Bluetooth s vícebodovým připojením budete plynule přepínat mezi telefony, tablety a notebooky a nezmeškáte žádný hovor ani oznámení během práce nebo zábavy. Navíc je možné sluchátka detailně nastavit pomocí bezplatné aplikace SoundForm, která vám umožní zvolit si preferovaný akustický zážitek pomocí vlastního nastavení ekvalizéru.

Cena a dostupnost

Bezdrátová sluchátka Belkin SoundForm Pulse Noise Cancelling Earbuds jsou k dostání ve dvou barevných provedeních (černá nebo bíla) u vybraných prodejců a resellerů. Doporučená koncová cena je 1.690 Kč.

Produktová řada Belkin SoundForm

Produktová řada SoundForm přináší zvuková řešení od vysoce věrného zvuku s vysokým rozlišením domácího audia až po sluchátka vybavená funkcemi, které umožňují uživatelům bezproblémové připojení během celého dne. Produkty řady SoundForm mají intuitivní funkce, působivé nabíjení a snadné párování přes Bluetooth, takže uživatelé mohou maximálně využít každý den a každé připojení.

Zveřejněno: 25. 08. 2023