Belkin SoundForm Inspire: bezdrátový dětský headset s limitem hlasitosti 85 decibelů

Společnost Belkin představuje dětskou bezdrátovou náhlavní soupravu SoundForm Inspire, která poskytuje maximální komfort, kvalitní zvuk a 35hodinovou výdrž baterie. Tato náhlavní souprava s vestavěným mikrofonem je navržena pro děti ve věku 5 až 9 let tak, aby poskytovalo celodenní pohodlí při učení na dálku, cestování nebo streamování online videí.

Headset SoundForm Inspire je kreativně navržen tak, aby děti mohly bezpečně a pohodlně poslouchat audio stopu při učení a hraní. Sluchátka jsou vybavena 40mm měniči, které poskytují zvuk v kvalitě Belkin Signature Sound s limitem hlasitosti 85 decibelů pro ochranu sluchu.

Měkká nastavitelná čelenka se dá složit pro pohodlné přenášení a menší náušníky skvěle padnou na dětské uši. Režim RockStar je vybaven dalším 3,5mm výstupním portem, který dětem umožňuje sdílet zvukový obsah se spolužákem nebo kamarádem. Kvalitní mikrofon s raménkem zajišťuje čistý zvuk při výuce na dálku, přičemž světelný indikátor informuje, kdy je náhlavní souprava ztlumena. Headset SoundForm Inspire je k dispozici v černé a levandulové barvě.

Cena a dostupnost

Dětský headset Belkin SoundForm Inspire je k dostání ve dvou barevných provedeních (černá nebo levandulová) u vybraných prodejců a resellerů v cenách začínajících na 1.271 Kč.

 

Zveřejněno: 24. 10. 2023