Binokulár s nočním viděním, který fotí, filmuje, má Wi-Fi a lze jej ovládat chytrým telefonem

Evolveo představuje binokulární dalekohled NightVision W25 s nočním viděním a s funkcí Wi-Fi, která umožní vzdáleně ovládat zařízení chytrým telefonem. Dalekohled se čtyřnásobným optickým zoomem umožňuj dále i digitální zvětšení (až osminásobné). Binokulár je víceúčelové zařízení, které lze použít v úplné tmě i při slunečním světle.

Při nočním provozu vyniká díky vysoce svítivému IR LED reflektoru pro noční vidění a je parádní volbou pro řadu aktivit od objevování neznámých území, noční lov, sportovní hry i jako produkt pro posílení bezpečnosti.

Binokulární dalekohled Evolveo NightVision W25 je vybaven skleněnou optikou s antireflexním povrchem pro ostřejší a jasnější obraz za jakýchkoli světelných podmínek, i v úplné tmě. Dosah přísvitu je až 300 metrů a jas vestavěného infračerveného osvětlení je možné nastavovat v sedmi úrovních. Minimální úroveň prodlužuje životnost baterií, maximální pozorovat extrémně jasný obraz. V noci je vykreslený obraz černobílý.

Jedno nabití stačí přibližně na 4–10 hodin provozu, doba životnosti baterie závisí intenzitě přísvitu IR diodou. Pozorování lze zaznamenávat jako fotografie i videa. Záznam videa lze provést až v kvalitě 4K při 30 snímcích za vteřinu. Fotografie a videa se zaznamenávají na paměťovou kartu (až do 32 GB) a vše, lze zobrazit na obrazovce zařízení. Data lze přenést do počítače přes USB-C konektor.

Binokulární dalekohled má ergonomické tělo odolné proti kapkám vody. Protiskluzový povrch zajistí bezpečný a stabilní úchop, ovládací tlačítka jsou umístěna přímo pod prsty uživatele.

Wi-Fi připojení umožňuje na dálku ovládat dalekohled pomocí chytrého telefonu nebo tabletu. Pomocí aplikace lze upravovat jas infračerveného záření, pořizovat fotografie a videa a prohlížet, stahovat i mazat nahrané záznamy. Dosah signálu je do 15 metrů.

Dostupnost a cena

Binokulární dalekohled Evolveo NightVision W25 je dostupný za 4.290 Kč.

Zveřejněno: 09. 10. 2023