Bose má novou řadu bezdrátových sluchátek

Společnost Bose představuje novou řadu bezdrátových sluchátek QuietComfort Ultra, která zahrnuje jeden model špuntů a jeden model sluchátek s velkými náušníky.

Model QuietComfort Ultra Headphones nahrazuje v portfoliu značky Bose Noise Cancelling Headphones 700. U obou typů nových sluchátek se výrobce chlubí prostorovým, pohlcujícím zvukem, který odhaluje „skutečné hloubky“, a zhmotňuje „to, co slyšíte a umisťuje to přímo před vás.“

U sluchátek si můžete vybrat ze dvou režimů prostorového zvuku, Still and Motion – vyberete si z nich podle toho, zda právě sedíte nebo se pohybujete. A dále tu máme technologii Qualcomm Snapdragon Sound Technology, která s sebou přináší podporu kodeku aptX Adaptive.

Oba modely sluchátek přirozeně dostaly nový design, který je podle výrobce „čistější“. Špuntová verze sluchátek, Bose QuietComfort Ultra Earbuds, nabízí dotykové ovládání a je odolná vůči vodě se stupněm krytí IPX4. U většího modelu sluchátek se dočkáte výdrže baterie 24 hodin, případně 18 hodin, to podle toho, jestli budete mít de/aktivovanou technologii Bose Immersive Audio. U modelu Earbuds se jedná o 6/4 hodiny.

Zveřejněno: 15. 09. 2023