Bose Smart Soundbar 600 je kompaktním řešením pro domácnosti

Pokud sháníte kompaktní soundbar k televizi, má pro vás Bose další zajímavou nabídku. Ostatně v tomto segmentu dnes novinky vznikají jako houby po dešti.

Bose Smart Soundbar 600 umí streamování přes Wi-Fi a podporuje také Dolby Atmos. Slibuje tak domácí kino ve vcelku malém balení. Rozměry zařízení jsou totiž jen 69,44 x 10,39 x 5,61 cm (šhv).

Po technické stránce dostanete celkově pět měničů, z toho jeden výškový reproduktor uprostřed, dva „racetrack“ měniče směřující do boků a dva měniče namířené nahoru. Technologie QuietPort podle výrobce přináší zvuk prakticky bez zkreslení.

Smart Soundbar 600 podporuje pro bezdrátové spojení technologie Wi-Fi a Bluetooth, a integrován je i Chromecast, Apple AirPlay 2 nebo Spotify Connect. Navíc ho můžete jednoduše zapojit do multiroom systému Bose, a to díky funkci SimpleSync v rámci aplikace Bose Music. Po stránce konektivity je k dispozici HDMI eARC nebo optický port pro připojení televize. Navíc soundbar dokáže vylepšit zvuk, který není v Dolby Atmos, jako je stereofonní nebo 5.1kanálový zvuk, tak aby používal všechny jeho měniče.

Zveřejněno: 11. 10. 2022