Bowers & Wilkins Panorama 3 je soundbar s Dolby Atmos

Společnost Bowers & Wilkins představila svůj nejnovější soundbar s názvem Panorama 3, který je prvním samostatným reproduktorem značky s podporou Dolby Atmos.

Panorama 3 je soundbar s 3.1.2 kanálovým zvukem, ke kterému si nicméně nepřikoupíte subwoofer ani prostorové reproduktory. Což však není na škodu – výrobce si je svou novinkou tak jistý, že tvrdí, že prostorový zvuk zvládne sama a bez pomoci.

Ultra nízký profil zařízení má výšku jen 6,5 cm a soundbar tak můžete umístit pod televizi nebo třeba pověsit na zeď pomocí přiloženého držáku. Uvnitř se pak nachází 13 samostatných reproduktorových jednotek s desítkou 40W zesilovačů. Každý skupina kanálů zahrnuje dvojici 5cm měničů středního pásma, kterým sekundují samostatné 19mm titanové výškové reproduktory.

Výškové efekty mají na starosti i dva 5cm měniče umístěné pod úhlem, a zcela netypicky zde máme i dvojici subwooferů, které jsou integrovány v horní hraně zařízení. Jediný HDMI konektor pak nabízí ARC/eARC konektivitu, pro starší modely televizí je dále k dispozici optický digitální vstup. A samozřejmostí jsou i možnosti bezdrátového zapojení.

Zveřejněno: 03. 03. 2022