Cabasse Pearl Keshi je francouzský originál každým coulem

Systém reproduktorů Pearl Keshi od francouzského výrobce Cabasse je 2.1kanálové řešení, které má nejen originální název, ale i vzhled.

Kulatý subwoofer doplňuje dvojice menších satelitů, a kromě designu se tyto reproduktory nemusejí stydět ani za výkon. Subwoofer o průměru 22 centimetrů se může chlubit výkonem 450 wattů, zatímco každý z osmicentimetrových satelitů disponuje výkonem 300 wattů. Celkový výkon tohoto reprosystému je tak zajímavých 1050 wattů.

V dnešní době již samozřejmostí jsou široké možnosti konektivity. K těm se řadí mimo jiné Bluetooth, optický vstup pro domácí kino, Wi-Fi pro streamování obsahu, a dokonce i ethernetový port.

Systém Cabasse Pearl Keshi spolupracuje s běžnými streamovacími službami včetně Deezeru, Qobuz, Spotify a Tidalu. A kromě toho dokáže fungovat v rámci multiroom systému, přehrávajícího zvuk ve více místnostech najednou, který v případě daného výrobce nese název Cabasse StreamCONTROL.

Cenu tohoto systému pro český trh zatím neznáme, nicméně ve Velké Británii už vědí, že si za Cabasse Pearl Keshi zaplatí 2.299 liber. Pokud ještě máte nějaký volný rozpočet na vánoční dárky, bude vás tahle designová či funkční záležitost stát přibližně 70 tisíc korun.

Zveřejněno: 01. 11. 2021