Canvas je univerzální Hi-Fi reproduktor pro TV

Na světové trhy přichází Canvas, univerzální Hi-Fi reproduktor pro televize, který je kompatibilní se spoustou modelů televizí různých značek.

Canvas znamená anglicky plátno – a opravdu, standardní verze tohoto reproduktoru opravdu malířské plátno trochu připomíná. Jenže k dispozici je i jiný design, který se jmenuje stejně a zahrnuje dřevěné lamely.

Co se týče kompatibility, měl by být Canvas kombinovatelný s LCD i OLED televizory všech globálních značek s úhlopříčkami 55, 65, 75 a 77 palců, které patří k těm běžnějším. K dispozici je celkem třináct variant reproduktoru, takže si vybere skutečně každý.

Reproduktor Canvas je možné jednoduše zkombinovat s televizí, případně použít jako samostatný výkonný Hi-Fi reproduktor. Součástí balení jsou výkonné zesilovače i nové reproduktory, a navíc můžete využít kalibraci prostoru, kterou je možné provést přes mobilní aplikace pro iOS a Android. Součástí balení je také virtualizovaný prostorový zvuk Bacch 3D, který se právě kalibrací prostoru nastavuje.

Zveřejněno: 09. 01. 2024