CD měnič z roku 2023? I takové perly uvádí Yamaha

Yamaha představila CD měnič na pět disků, který nese označení CD-C603 a navazuje na slavnou éru 90. let a počátků milénia.

Oproti „starým“ CD měničům má však Yamaha CD-C603 jednu specialitu, kterou je funkce Play X Charge. Ta v podstatě umožňuje výměnu CD disků ve chvíli, kdy jiný stále hraje. Šuplík na CD se otevírá úplně a při přehrávání jednoho CD tak současně můžete vyměnit všech pět.

Další funkce už je z Hi-Fi komponent japonského výrobce dobře známá. Jedná se o funkci Pure Direct, která vypíná digitální zvukový výstup a vypíná displej, což snižuje případný šum a rušení. Yamaha se tím snaží dále vyčistit zvuk a vylepšit hudební zážitek uživatele…

Kromě CD, CD-R a CD-RW přehrává Yamaha CD-C603 také hudební soubory WAV a FLAC až do kvality 24 bitů/96 kHz. K dalším použitým funkcím patří Laser Pickup Floating Mechanism pro izolaci laserového „sběru“ signálu, což snižuje vibrace. A také Intelligent Digital Servo, což je v zásadě digitální zpracování, které redukuje další negativní vlivy při zpracování signálu.

Zveřejněno: 07. 12. 2023