CES 2024: Audio-Technica má nová sluchátka s ANC

Nejnovější špunty od společnosti Audio-Technica, model ATH-TWX7, jsou cenově i funkčně hlavně konkurenty oblíbených modelů od japonské Sony.

Nová sluchátka jsou vybavena stejnými 5,8mm měniči jako vlajková loď mezi sluchátky značky Audio-Technica, model ATH-TWX7. K dispozici je také podpora Bluetooth kodeku LDAC z dílny společnosti Sony. Ovšem kodeky aptX ani aptX Adaptive podporovány nejsou.

Na jedno nabití dokážou nové špunty hrát až 6,5 hodiny, přičemž s nabíjecím pouzdrem se tento čas „natáhne“ na 20 hodin. K dispozici je i základní voděodolnost na úrovni krytí IPX4, což znamená odolnost vůči stříkající vodě.

Zásadním prvkem sluchátek Audio-Technica ATH-TWX7 je ovšem pokročilé ANC, tedy technologie potlačení okolního šumu. Hybridní technologie může být ovládána jak na samotných sluchátkách, tak i prostřednictvím mobilní aplikace Audio-Technica. K dispzoici jsou samozřejmě i funkce, kdy i přes poslouchanou hudbu dokážete slyšet okolní zvuky, respektive jen hlasy. Zajímavý je určitě i design, ale to už posuďte sami z přiloženého snímku.

Zveřejněno: 11. 01. 2024