Chytré hodinky Galaxy Watch4 a Watch4 Classic nabídnou nové funkce

Samsung představil nové chytré hodinky řady Galaxy Watch, modely Galaxy Watch4 a Watch4 Classic. Ty mimo jiné nabídnou nové zdravotní funkce či zcela nový operační systém.

Tímto systémem je Wear OS Powered by Samsung, který byl vyvinutý ve spolupráci s Googlem. Výrobce se dále chlubí tím, že nové uživatelské rozhraní One UI Watch je nejintuitivnější systém, který kdy vytvořil.

K dispozici jsou samozřejmě i výkonné hardwarové komponenty v kombinaci s bohatými možnostmi konektivity. A také dosud nejrozsáhlejší soubor zdravotních a wellness funkcí včetně optického a elektrického monitoringu srdeční činnosti nebo analýzy bioelektrického odporu.

Chytré hodinky budou k dispozici v šesti různých verzích, které se navzájem liší například průměrem ciferníku, ale i podporou LTE. Například nejlevnější varianta Galaxy Watch4 se 40mm ciferníkem vyjde na 6.999 Kč, nejdražší Galaxy Watch4 Classic 46 mm s podporou LTE pak vyjdou na 11.499 Kč.

Navíc všichni zákazníci, kteří si mezi 11. srpnem od 16.00 a 26. srpnem do 23.59 některé z hodinek předobjednají, získají bonus ve formě Duální bezdrátové nabíječky EP-P4300TBEGEU v hodnotě 1.599 Kč.

Zveřejněno: 18. 08. 2021