Chytré hodinky TicWatch E3 jsou k dispozici v ČR

Nové chytré hodinky TicWatch E3 jsou aktuálně k dispozici i na českém trhu. Jde o nástupce modelu E2 a zároveň náhradu zařízení C2+.

TicWatchE3 jsou teprve druhými smartwatch na trhu, jež jsou osazeny nejnovějším čipsetem Snapdragon 4100 od Qualcommu. Jsou lehké, pohodlně se nosí a je snadné z nich vyčíst všechny potřebné informace o vašich aktivitách, ať už se jedná o chůzi, běh, posilování, plavání nebo něco úplně jiného.

Algoritmy TicMotion, které hodinky používají, jsou založené na umělé inteligenci a dokážou 24 hodin denně monitorovat vaše každodenní aktivity. K podporovaným funkcionalitám se řadí také GPS, Wi-Fi, Bluetooth či NFC pro platby v systému Google Pay. Kromě toho je možné je spárovat s chytrým telefonem a bez problémů si z nich zavolat.

Chytré hodinky TicWatch E3 přirozeně disponují vyměnitelnými ciferníky, které si můžete měnit podle nálady. Stejně tak jako řemínky – v základu je černý, ale k dispozici je volitelně i žlutý nebo modrý. Základní doporučená cena chytrých hodinek na našem trhu je 5.490 Kč včetně DPH.

Zveřejněno: 28. 06. 2021