Chytré WiFi vypínače Evolveo Single Switch a Dual Switch lze ovládat i hlasem i mobilní aplikací

Evolveo WiFi Single Switch a Dual Switch jsou vypínače, které mají flexibilní ovládání pomocí hlasových příkazů, z mobilní aplikace a samozřejmě i prostého stisknutí. Jsou kompatibilní s aplikacemi Smart Life, Tuya, SmartThings, IFTTT a podporují hlasové asistenty Google Assistant a Amazon Alexa. Instalace je snadná.

Vypínače jsou zcela kompatibilní se standardními elektroinstalačními krabicemi, a navíc splňují normy IP44, jsou tedy vhodné nejen pro instalaci v interiéru, ale lze je použít i venku. Režim náhodného zapínání a vypínání napomůže simulací rozsvěcování světel v jednotlivých místnostech, kde jsou nainstalovány, ochránit nemovitost před případnými zloději.

Aplikace Smart Life, kterou chytré vypínače podporují, poskytuje rozsáhlé možnosti pro plné ovládání osvětlení v domácnosti. Chytrým vypínačem Evolveo lze zapínat a vypínat osvětlení jedním kliknutím, nastavit časovač pro automatické vypnutí osvětlení, plánovat zapínání a vypínání dle potřeb nebo využít funkci cirkulace pro opakované zapínání a vypínání v konkrétní čas a den v týdnu. Aplikace mimo jiné nabízí i funkci sdílení mezi přáteli, která umožní sdílet přístup k ovládání světel či jiných zařízení s rodinnými příslušníky či vybranými osobami. Pro zabezpečení domova je k dispozici ochrana proti zlodějům, která umožňuje nastavit náhodné zapínání a vypínání osvětlení.

Dostupnost a cena

Chytré vypínače Evolveo WiFi Single Switch a Dual Switch jsou dostupné prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců.  Doporučená koncová cena u chytrého vypínače WiFi Single Switch je 489 Kč, Dual Switch pak 529 Kč.

Zveřejněno: 05. 06. 2024