Co nového nabídne Disney+ v červnu

Disney+ je streamovací služba, která nabízí filmy a seriály z produkce Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a Star, včetně exkluzivní tvorby Disney+ Originals. To vše a mnohem více můžete získat za 239 Kč za měsíc (nebo 2.390 Kč ročně).

Předplatitelé Disney+ se v červnu dočkají některých velmi očekávaných titulů. Pozlátko, móda, romance a rivalita dorazí na Disney+ v podobě seriálu Becoming Karl Lagerfeld. Premiéry se dočká i očekávaný Star Wars seriál Akolytka, který vás přizve k vyšetřování šokujícího zločinu, ve kterém se postaví uznávaný mistr Jedi proti nebezpečné bojovnici z minulosti.

Dalšími zajímavými červnovými premiérami jsou film První znamení: Přichází Satan!, třetí řada seriálu FX Vítejte ve Wrexhamu, dokument Sebevědomá žena: Diane Von Furstenberg nebo seriál FX Závoj.

A jaké novinky pro vás Disney+ chystá? Odkazy vás zavedou na trilery vybraných filmů nebo seriálů.

Vítejte ve Wrexhamu, 3. řada

12. června

Původní dokuseriál | Premiérově dvě epizody, další každou středu

V roce 2020 se Rob McElhenney a Ryan Reynolds dali dohromady, aby koupili Wrexham, fotbalový klub 5. ligy. Doufali, že z něj vytvoří příběh outsidera, kterému budou všichni fandit. Svět si toho všiml a hned je tu změna. Po patnácti bolestivých sezónách v národní lize se Wrexhamu konečně podařilo postoupit zpět do anglické fotbalové ligy. Nikdy nebylo v sázce víc, protože League Two je mnohem intenzivnější a klub se navíc potýká se sérií zranění a dalších překážek. Zapálený tým a jeho fanoušci oslavují návrat na výsluní, ale zároveň se připravují na nové výzvy, které s návratem do EFL přichází. Dokáže Wrexham AFC čelit této výzvě a znovu se vzchopit?

Star Wars: Akolytka

5. června

Původní Seriál | Premiérově dvě epizody, další každou středu

V seriálu Akolytka se při vyšetřování šokujícího zločinu postaví uznávaný mistr Jedi (Lee Jung-jae) proti nebezpečné bojovnici z minulosti (Amandla Stenberg). Jak se objevují další stopy, vydávají se po temné stezce, kde zlověstné síly odhalují, že vše není tak, jak se na první pohled zdá...

První znamení: Přichází Satan!

30. května

Film 20th Century Studios | Exkluzivně na Disney+

Když je mladá Američanka poslána do Říma, aby začala sloužit církvi, narazí na temnotu, která ji přiměje zpochybnit vlastní víru a odhalí děsivé spiknutí, které doufá, že přivede zrození inkarnovaného zla.

Zveřejněno: 24. 05. 2024