Cooler Master má v sortimentu novou skříň a chladič

Společnost Cooler Master, která se zaměřuje na výrobu počítačových komponent a periferií, představuje dvě novinky, PC skříň Qube 500 Flatpack a chladič MasterLiquid Atmos.

Počítačová skříň Cooler Master Qube 500 Flatpack je určena pro všechny, kdo vyžadují flexibilitu při stavbě vlastního PC. Jedná se o plně modulární řešení s panely, které skládání PC skříně značně zjednodušují. Navzdory jejímum kompaktnímu provedení se navíc stále jedná o skříň formátu ATX, u níž je zajištěna plná kompatibilita se základními deskami E-ATX, s vodním chlazením i s těmi největšími moduly grafických karet.

Chladič Cooler Master MasterLiquid Atmos je velice tichý díky provedení s ventilátory SickleFlow Edge 120. Tyto ventilátory pro svůj tichý provoz využívají speciální, dynamická ložiska. Design chladiče si navíc můžete přizpůsobit. Horní kryt pumpy můžete nahradit vlastním řešením vytištěným na 3D tiskárně a dále také můžete plně ovládat ARGB podsvícení druhé generace. V neposlední řadě pak získáte i vylepšené dvoukomorové konstrukce, která je pro Cooler Master typická.

Zveřejněno: 21. 09. 2023