D-Link uvedl nový inteligentní router

D-Link uvedl na trh nový router R15 Eagle Pro AI AX1500, který využívá umělou inteligenci pro neustálou optimalizaci a vylepšování sítě jak pro domácí, tak pro kancelářské využití.

Kromě toho disponuje tenhle model vším, co bychom od moderního routeru mohli očekávat. Zákazníci se tak mohou těšit na podporu nejnovějšího standardu Wi-Fi 6 a kombinovanou rychlost připojení ve dvou pásmech až 1500 Mbit/s.

Bleskurychlá Wi-Fi se zvýšeným dosahem pokryje až 230 metrů čtverečních, takže pro pokrytí běžné domácnosti nebudete síť muset rozšiřovat opakovači a dalšími přístupovými body. Jeden router vám zkrátka bude stačit. A pokud ne, můžete síť rozšířit třeba pomocí Eagle Pro AI Mesh Extender (E15).

Pokud jde o další podporované technologie, k dispozici jsou například modulace 1024-QAM, MU-MIMO či OFDM pro stabilní připojení a vyšší účinnost sítě. Nový router D-Link R15 Eagle Pro AI AX1500 zakoupíte na českém a slovenském trhu již brzy, a to za doporučenou koncovou cenu 1.599 Kč, respektive 59,90 eur včetně DPH.

Zveřejněno: 26. 10. 2021