Dell uvádí 24" monitor pro hybridní práci

Na trh přichází nový 24palcový dotykový monitor pro hybridní práci od společnosti Dell Technologies s modelovým označením P2424HT a Full HD rozlišením.

Novinka ve skutečnosti disponuje úhlopříčkou 23,8 palce a jedná se o první dotykový monitor své velikosti na světě, který je navíc vybavený ethernetovým konektorem. Monitor umožňuje interaktivní a intuitivní ovládání obrazovky všemi deseti prsty.

Co se týče barev, ty jsou konzistentní a věrné, a to i díky 99% pokrytí barevné škály sRGB nebo širokým pozorovacím úhlům. Věrné barvy jsou zachovány i přes to, že Dell u svého monitoru používá funkci ComfortView Plus, která napomáhá při omezování potenciálně škodlivého modrého světla.

Stabilní ethernetové připojení zajišťuje zmíněný port, stabilní napájení pak kabel USB-C s přenosem výkonu až do 90 W. Z dalších rozhraní jsou k dispozici HDMI, DisplayPort či další dva porty USB, které jsou rychle přístupné. Samozřejmostí je i ergonomické provedení, tak abyste si monitor i fyzicky mohli nastavit podle sebe.

Zveřejněno: 23. 08. 2023