Denon Home Subwoofer rozšiřuje stejnojmenný multiroom

Společnost Denon představila Home Subwoofer, hloubkový reproduktor, který doplňuje multiroom systém s prostým názvem Home.

Součástí řady doposud byly bezdrátové reproduktory Denon Home 150 / 250 / 350 a Sound Bar 550. Denon Home Subwoofer s ostatními zařízeními v rámci ekosystému propojíte bezdrátově prostřednictvím domácí Wi-Fi.

Stejně jako ostatní zařízení řady Denon Home je i Subwoofer vybavený integrovaným řešením HEOS, takže párování je otázkou okamžiku. Veškeré parametry výstupu můžete jednoduše přizpůsobovat v rámci mobilní aplikace HEOS.

Po designové stránce je zařízení stejně minimalistické jako ostatní modely Home, a stejně jako ony s sebou přináší i přístup ke streamovacím aplikacím typu Spotify, Amazon Music HD, Deezer nebo Tidal.

Streamovat hudbu do zařízení Denon Home Subwoofer můžete přes Wi-Fi, AirPlay 2 nebo Bluetooth. Díky podpoře 192kHz/24bitové hudby a souborů DSD 2.8/5.6    může být váš hudební zážitek dost kvalitní. Cena novinky byla stanovena na 499 eur čili v přepočtu necelých 12.600 Kč.

Zveřejněno: 11. 03. 2022