Dokonalý obraz z projektoru i v nezatemněné místnosti

Projekční plocha Black Diamond Zero Edge dokáže eliminovat odrazy okolního světla z více směrů najednou a zvyšuje kontrast obrazu až o těko uvěřitelných 900 %. Dokonalou projekci lze tedy uskutečnit kdekoliv a bez nutnosti složitého zatemňování místnosti. Díky těmto vlastnostem jsou projekční plochy Black Diamond mnohem výhodnější a levnější alternativou k televizorům s úhlopříčkou nad 80".

„Obrazu z projektoru dává stále více lidí přednost před televizí i v domácnosti, protože za rozumných cenových podmínek dosáhnou kvalitního obrazu s velkou úhlopříčkou. Projekční plocha Black Diamond Zero Edge nabízí vynikající obraz, který přináší i do prostorů s nedokonalými světelnými podmínkami. Projekční plochu lze instalovat ze stropu na lankách nebo jednoduše zavěsit na stěnu. Není třeba žádné sestavování a vlastní montáž je velice jednoduchá a rychlá,“ říká Ondřej Žatečka ze společnosti Audiopro.

S projekcí na klasické bílé plátno či stěnu se pak Black Diamond Zero Edge nedá srovnat vůbec. Černý diamant tedy může být ozdobou obývacího pokoje stejně jako domácího kina či firemní zasedací místnosti a díky pouze 10 mm štíhlému designu rámu bude vždy ladit s okolním interiérem.

Projekční plochy Black Diamond vyvinula společnost Screen Inovations za využití pokročilých výrobních robotických technologií v rámci ekologicky šetrného výrobního procesu. Vyrábí se v několika variantách od 80 palců (203 cm) do úhlopříčky 215 palců (546 cm). Ruční výroba v USA zaručuje bezkonkurenční kvalitu a doživotní záruku.

Zveřejněno: 05. 01. 2024