Důkazy z cest přinese autokamera TrueCam

Na dnešních cestách potřebujete stále častěji záznamy různých nepředvídatelných událostí, ať už jde o havárie či „pouze“ poškrábané auto na parkovišti.

Pomoci vám může například autokamera TrueCam M7 GPS Dual, která disponuje dvěma moduly. Jeden z nich si připevníte klasicky dopředu, druhý naopak dozadu. Polohovatelná HD kamera vám dokáže krýt záda.

Ta hlavní kamera si ze staršího modelu M5 Wi-Fi bere praktický magnetický držák pro rychlou instalaci se zarážkou pro maximální fyzickou ochranu. Součástí balení je i magnetický GPS modul s databází radarů nebo křižovatek s detekcí jízdy na červenou, či kovový objektiv, na který přicvaknete magnetický polarizační CPL filtr, který je doplňkovým příslušenstvím. Ten umí odstranit nechtěné odlesky na čelním skle.

Díky vysokému Full HD rozlišení natočíte kamerou TrueCam M7 GPS Dual vše, co se před autem děje. Úhel záběru činí 150°, frekvence 30 snímků za vteřinu je dostatečně vysoká při současném zachování optimální komprese výsledných videozáznamů.

Zveřejněno: 22. 06. 2021