Electro World inovoval svoje služby zákazníkům

Electro World nabízí svým zákazníkům inovované služby, které jim usnadní život. A navíc přidal jednu novinku.

Tak například svou Věrnostní kartou, která zákazníkům slouží nejen k získání nižších cen, je Electro World známý, ale komfort nakupujícím zvýší například i novinka v podobě možnosti vyzvednutí zboží v Z-Boxech Zásilkovny, a to v kteroukoliv denní nebo noční dobu.

Za zmínku jistě stojí i služba s názvem Komfortní doprava, kdy za 649 korun dostanete k dovozu produktu až k vám do domu navíc výnos zboží na místo určení, vybalení, zapojení a úklid obalového materiálu. A bude-li třeba, pak i odvoz starého spotřebiče.

Svoje zboží si navíc můžete vyzvednout i na kterékoliv z 39 kamenných prodejen Electro Worldu, a to do 15 minut od objednání produktu na e-shopu. Zaměstnanci Electro Worldu vám zboží promptně nachystají, samozřejmě za předpokladu, že je na skladě dané prodejny (což si jednoduše ověříte přímo na e-shopu).

K dalším zajímavým službám pak patří například možnost nákupu na splátky i online na e-shopu nebo okamžitá výměna zboží v hodnotě do tisíce korun. Tato služba je určena pro zákazníky registrované ve Věrnostním programu Electro Worldu, a to i okamžitě po registraci.

Zveřejněno: 08. 06. 2022