Elektronkový zesilovač kombinovaný s TV? Proč ne?

Společnost LG představila ještě před veletrhem CES 2024 novinku, která je opravdu originální – jedná se o elektronkový zesilovač kombinovaný s televizí.

LG DukeBox, tak se totiž nové zařízení jmenuje, v sobě kombinuje starou dobrou analogovou audio technologii s novým transparentním OLED panelem. V současné době se sice jedná stále jen o koncept, nicméně jihokorejský výrobce s jeho pomocí ukazuje svoje ambice přinášet skutečně nevšední novinky.

Zařízení disponuje pohlcujícím zvukem, o který se stará 360stupňový reproduktor v horní části společně se spodními reproduktory směřujícími dopředu. A pak tu ještě máme transparentní OLED displej, přes který jdou ve chvíli, kdy ho nepoužíváte, vidět všechny „vnitřnosti“, samozřejmě designové v tom správném slova smyslu.

Zesilovač plus televize nese plný název „DukeBox by LG Labs“ a bude ho možné vidět na stánku LG na CES 2024 společně s dalšími originálními produkty a koncepty typu karavanu, jenž vypadá jako ze sci-fi, nebo kapslového futuristického kávovaru.

Zveřejněno: 04. 01. 2024